Storingsdiagnose

 

Als u problemen heeft met de auto of er gaat een storingslampje branden op het instrumentenpaneel, bent u bij Autobedrijf B. Rieken aan het juiste adres. Wij hebben de modernste uitleesapparatuur en kennis om een juiste diagnose te kunnen stellen en de auto te repareren.

De huidige auto’s zijn voorzien van moderne technieken en zitten vol met sensoren en elektronica. Het kan voorkomen dat er een storing ontstaat door een verkeerd werkend of defect component. Dit kunnen soms complexe storingen zijn die toch wel de nodige kennis nodig hebben om opgelost te worden. Hiervoor wordt als hulpmiddel veelal gebruik gemaakt van uitleesapparatuur. Wij beschikken dan ook over een divers assortiment aan uitleesapparatuur om nagenoeg elk merk/model uit te kunnen lezen. Deze apparatuur helpt bij het zoeken naar problemen en wij kunnen door een goede analyse en technisch inzicht ook daadwerkelijk het probleem oplossen.

Professionele diagnose
Een foutcode in het geheugen vertelt zelden het hele verhaal van een storing. De ene storing kan de andere veroorzaken, zodat een garage mogelijk niet het onderliggende defect detecteert. Bij Autobedrijf B. Rieken weten we hoe we foutcodes moeten interpreteren en vervolgens verder moeten zoeken.

Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen.