Onderhoudsbeurten

Is uw auto toe aan een grote of kleine onderhoudsbeurt? Autobedrijf B.Rieken doet het voor u.

Iedere auto is gebaat bij tijdig en goed onderhoud. Hiermee voorkomt u onveilige situaties op de weg en hoge reparatiekosten. Geef uw auto daarom periodiek een kleine of grote onderhoudsbeurt bij Autobedrijf B.Rieken in Deest.

Kleine beurt
Bij ons heeft u de keuze uit zowel een kleine of een grote onderhoudsbeurt. Tijdens een kleine beurt wordt uw auto op 20 à 30 punten zorgvuldig gecontroleerd. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de bandenspanning, het vloeistofniveau van verschillende onderdelen en uw lampen. Welke punten precies bij langs worden gegaan hangt af van het type auto. Vaak staan de specifieke punten voor uw auto voorgeschreven in het instructieboekje.

Grote beurt
Ten opzichte van de kleine beurt is de grote beurt een flinke uitbreiding. Tijdens de grote beurt wordt uw auto op zo’n 70 à 80 cruciale punten gecontroleerd. Hierbij wordt bijvoorbeeld ook gekeken naar de onderdelen die dieper verstopt zitten in de auto, zoals filters en bougies. Wanneer er iets mis is met uw auto kunnen wij de problemen in veel gevallen meteen verhelpen.

Onderhoudsbeurt aanvragen
Is uw auto toe aan de grote of kleine beurt? Maak dan een afspraak met Autobedrijf B.Rieken.